Hirdetés

Red Faction Armageddon Ruin Mode trailer

|

A Marson a dolgok kissé összekavarodtak - a háború tovább folyik, csak más ellen.

Hirdetés

A Red Faction sorozat már több érdekes csavart tartalmazott eddig is, erre a Red Faction Armageddon rátesz még egy lapáttal - az emberi frakciók háborúja kiszélesedik.

merthát aki idegen pincékbe száll alá és ott meg nem engedett módon keresgél az bizony furcsa dolgokat találhat - a Mars mélyén rég elfeledett lények aludták álmukat eddig. A Red Faction Armageddon a totálisan lerombolható környezetével méltóan ábrázolja ezt a "nagyon" háborús környezetet és szituációt - A romokért és rombolásért rajongók most "megkapják a magukét". Mi addig is tekintsük meg azt a rövid filmet, amely ezt a rombolást megmutatja.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)