Hirdetés

Red Faction: Armageddon - Várhatóan májusban

|

A THQ közzétette néhány játékának hozzávetőleges megjelenési időpontját

Hirdetés

Akik lelki épségének fontos a játékokban a rombolhatóság, na meg persze a gonosz szörnyek darabolását sem vetik meg, azok bizonyára várják már a Red Faction: Armageddon megjelenését. Hát várhatják még egy darabig.

A THQ most közzétett, a befektetőkhöz intézett írásában többek között a Red Faction: Armageddon hónapos pontosságú megjelenési dátumát is olvashatjuk, az MX vs. ATV, a Warhammer 40,000: Space Marine, az új Saints Row Fall 2011, a WWE és az UFC időpontjai mellett. Az új Red Faction: Armageddon megjelenési dátuma tehát 2011 május, míg a másik nagyon várt gáma, a Warhammer 40,000: Space Marine 2011 nyarán érkezik.

Red Faction Armageddon - 2011 május
MX vs. ATV Alive - 2011 tavasz
Warhammer 40,000: Space Marine - 2011 nyár
Saints Row - 2011 vége
WWE - 2011 vége
UFC - 2012 tél

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)