Hirdetés

Red Faction: Guerilla - itt az első DLC

|

A Red Faction: Guerilla-hoz ma megérkezett az első DLC, melyet az Xbox 360 és PlayStation 3 tulajdonosok már tölthetnek is le.

Hirdetés

A Demons of Badlands DLC elkészült, s már letölthető a Microsoft illetve a Sony kifejezetten erre a célra használatos rendszereiről. Az Xbox Live-ról 800 MS pontért, a PSN-ről 7 fontért(~2000 forint) lehet letölteni a kiegészítést, melyben csupa-csupa jó dolog található.

A Red Faction: Guerilla első letölthető tartalma az alapjáték előzményeibe enged betekintést egy teljesen új területen, új fegyverekkel, járművekkel, feladatokkal. 10 új achievment/trophy is elérhetővé válik. Aki az Egyesült Királyságban él, annak esélye nyílik arra, hogy megnyerje a nagyon korlátozott példányszámban árult Red Faction Xbox 360 konzolok egyikét. Csak 10 darab van belőle, és egy egyszerű kérdés megválaszolásával lehet megnyerni. A szerencsések itt tájékozódhatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)