Hirdetés

Red Faction: Guerrilla - se GFWL, se DirectX 10 nem kell már hozzá

|

Még egy játék kiszabadult a Games for Windows Live szorításából - a Red Faction: Guerrilla Steamre váltott, már a DirectX 9-cel is megelégszik, és a Windows 8-cal sem veszik össze.

Hirdetés

Az, hogy végül mégsem szűnik meg a Games for Windows Live, már nem változtat sokat a megítélésén. A fejlesztők elkezdték játékaikat teljes mértékben steamessé tenni, és most a Red Faction: Guerrilla is búcsút int a GFWL-nak.

A jelenleg a Nordic Games tulajdonában lévő széria harmadik részének Steam közösségi fórumán jelent meg egy bejegyzés, miszerint mától (egyelőre még csak nyílt béta állapotban) minden a Steamworksre költözött. Nem kell bejelentkezni a Games for Windows Live-ba, a multiplayer, a ranglista, a Voice Chat és az achievementek is a Steamen keresztül működnek, és a DirectX 10 helyett a játék már a DirectX 9 renderelőjét használja, ami miatt javul a teljesítmény, és elvileg minden Windows 8-cal kapcsolatos probléma megoldódik. Ahhoz, hogy a bétában részt vehessetek, a Steamen kattintsatok jobb gombbal a játék nevére, válasszátok ki a Properties opciót, majd a Betas fület, írjátok be a jelszót (nordicrfgbeta), kattintsatok a Check Code gombra, és a legördülő menüből válasszátok ki a publicbeta lehetőséget. Ezután már csak a Close gombra kell kattintani, megvárni, amíg a Steam frissít, majd indíthatjátok is.

A Red Faction Guerrilla egyébként a 2014/05-ös GameStar (Steamen aktiválható) teljes játéka volt, ha szeretnétek megvásárolni a lapszámot, a terjesztes@gamestar.hu-ra dobjatok egy e-mailt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)