Hirdetés

Red Faction: Guerilla - Teszt

|

Készhez kaptuk a Volition következő nagy dobását: leteszteltük a Red Faction: Guerillát

Hirdetés

Tény, hogy egy nem túl sikeres Red Faction 2 után valóban ráférne a franchise-ra, egy kis ráncfelvarrás, hogy újra olyan önfeledten tudjuk a falakat bontani, mint ahogyan azt tettük anno az első részben. Kissé elhamarkodottan talán, de egyes elemzők már előre elkönyvelték, hogy nem lesz túlságosan kelendő a Volition új játéka. Ennek megyünk most ellenében, mert jó hírrel szolgálhatunk: a Red Faction Guerilla minden várakozásunkat fölülmúlta.


Az következő GameStarban publikálásra kerülő bötűvel írott Red Faction: Guerilla tesztet megelőzően most egy exkluzív RF: Guerilla videóteszttel tudjuk csillapítani a kedélyeket. Van miért a monitorra tapadni, hiszen a mazur és Flatline a játékból kicsent ingame jeleneteket kommentálja, és mondja el nekünk, hogy miért is kap majd annyi százalékot, amennyit. Füleket kinyit, szemet szegez -Red Faction: Guerilla tesztet megnéz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)