Hirdetés

Red Faction: Guerilla - Tools of destruction

|

Folytatjuk a Red Faction: Guerilla fegyvereinek, robbantgatásra, csonkításra és egyéb társadalmi feladatokra alkalmas eszközeinek videós bemutatását.

Hirdetés

Fogalmam sincsen milyen tudatmódosító anyagok használata következtében sikerült a Red Faction: Guerilla fegyvernemeit bemutató kétrészes videóhoz kiválasztani a kopasz narrátor urat. Minden elismerésünk színészi szárnypróbálgatásának és tökéletes kiejtéséhez, valahogy mégsem passzol a Mars fullasztó homoktengerébe, frusztráló. A késői órákra való tekintettel hanyagoljuk kispajtásunkat és szenteljük figyelmet a korábban bemutatott Red Faction: Guerilla videó első részére. Valamilyen oknál fogva előbb közöltük a folytatást, mint a bemutatkozó anyagot, aggodalomra semmi ok, rendet csaptunk videós részlegünkben. Hasonlóan az előző videóhoz, néhány szóban bemutatják a Red Faction: Guerilla válogatott fegyvereit, valamint áldásos hatásukat környezetre és emberekre lekorlátozva. Szerelem első látásra, no nem a játékra gondoltunk, hanem a Tools of Destruction videóban bemutatott méretes kalapácsra. Az egyik legjobb, látni kell.

Red Faction: Guerilla - Tools of destruction  

red_faction_guerilla_video_gstv.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)