Hirdetés

Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered - hamarosan érkezik a felújított változat

|

Kaptunk néhány screenshotot a felturbózott játékból, ami a tervek szerint nemsokára meg is jelenik.

Hirdetés

Továbbra is nagy népszerűségnek örvendenek a felújított játékok, habár sokszor inkább csak a kiadók erőltetik a dolgot, és a rajongók nem feltétlenül örülnek a végeredménynek. Azonban a 2009-ben megjelent Red Faction: Guerrilla esetében valóban indokolt lehet egy remaster, így ezt valószínűleg örömmel fogadják majd a rajongók.

Hirdetés

A THQ Nordic nemrég bejelentette, hogy készül a Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered, ami alaposan átdolgozott textúrákkal, valamint felturbózott árnyékokkal és fényeffektekkel dobja fel az eredeti alkotást. Illetve természetesen 4K-s felbontásban is élvezhetjük majd a kalandokat.

Az alábbi galériában láthattok néhány képet a felújított kiadásból, ami tényleg elég szépen fest.

Pontos megjelenési dátumot nem kapott a Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered, egyelőre annyit tudunk, hogy valamikor 2018 második negyedévében érkezik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)