Hirdetés

Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered - megjelent a felújított változat

|

Megérkezett a Red Faction: Guerrilla felturbózott kiadása, de mielőtt még rohannátok kézzel átszabni a játék környezetét, még nézzétek meg a launch trailert.

Hirdetés

A THQ Nordic kiadásában és a Kaiko Games munkájának köszönhetően jelent meg a Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered kiadás PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, amely teljesen felújított grafikát, átdolgozott textúrákat, javított effekteket és árnyékokat kínál, valamint támogatja a natív 4K felbontást is. 

Hirdetés

A Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered megjelenésével a PC-s játékosok jártak a legjobban, hiszen akinek a Steam-könyvtárában ott figyelt az alapjáték, az bizony ingyenesen megkapta a Re-Mars-tered verziót a megjelenés napján. Viszont akár játszottatok az eredetivel, akár nem, az új kiadás mindenképpen megérdemel egy végigjátszást, a launch trailer pedig egy kis figyelmet, hiszen ízelítőt ad abból, hogy mennyi mindenben fejlődött a Volition akciójátéka. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)