Hirdetés

Red Orchestra 2 - egyedi gyűjtői kiadást nyerhettek!

|

A CNG.HU jóvoltából egy szerencsés nyertes a Red Orchestra 2 olyan gyűjtői kiadását kaparinthatja meg, mely Magyarországon kereskedelmi forgalomban nem lesz kapható!

Hirdetés

Ma jelent meg a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad kis hazánkban, így aki megelégszik a hagyományos verzióval, az szaladjon a játékboltokba, aki azonban egy egyedi kiadásra vágyik, az olvasson tovább.

A szeptember végi Kollektor epizódban a Red Orchestra 2 lent is látható kiadásának tartalmát mutatjuk be részletesen, majd az akkor meghirdetett nyereményjáték keretében meg is lehet nyerni. A speciális gyűjtői kiadás tartalma a következő:

- Red Orchestra 2 alapjáték
- PK/MAXIM típusokhoz készült lőszeres doboz
- T34/85 tankmodell
- Red Orchestra 2 póló
- Red Orchestra 2 egérpad
- Red Orchestra 2 kulcstartó
- Sztálingrád: a kultikus német film DVD-n

Maradjatok tehát velünk, hamarosan jelentkezünk a Kollektor legújabb adásával és egyben a nyereményjáték részleteivel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)