Hirdetés

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - A téli front képekben

|

Havas srcreenhotok érkeztek a Red Orchestra 2 : Heroes of Stalingradból

Hirdetés

Az emberiség egyik legvéresebb csatáját hozza el nekünk valamikor a jövő évben a PC-s játékfejlesztésnek az oltár előtt örök hűséget fogadott Tripwire Interactive. Az első Red Orchestra 400 ezres eladásán és a rajongói visszajelzések mentén elindulva hamarosan megnyílik a sztálingrádi katlan.

A nyáron indított német offenzívát az oroszok végül Tél tábornok hathatós közreműködésével verték vissza, így a Red Orchestra : Heroes of Stalingradból nem hiányozhatnak a havas pályák. Ilyenek lesznek a Fallen Fighters, Red October és Commissar's House mapok, melyekből most képeket is tudunk mutatni. A pletykák szerint már zajlik az első, igen zárt bétateszt, amit több lépésben idővel 20 ezer főre duzzasztanak. Megjelenés valamikor 2011-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)