Hirdetés

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - Mától kettes sorszámmal

|

A félreértések elkerülése végett bekerült a kettes szám a játék címébe

Hirdetés

Valamikor jövő év első félévében esedékes a második világháborús, leginkább multira koncentráló FPS, a Red Orchestra: Heroes of Stalingrad megjelenése. Pontosítok: a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad megjelenése.

A Tripwire Interactive a félreértések elkerülése végett bejelentette, hogy feltünteti a sorszámot most készülő játékának címében, ami így Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad néven fut tovább. Ennek oka, hogy az elmúlt hónapok rendezvényein és felhasználói részről is sok kérdést kaptak, hogy akkor ez most egy kiegészítő, DLC, teljes értékű folytatás, vagy mi? Szerintük így már sokkal egyértelműbb a harci szituáció.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)