Hirdetés

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad megjelenési dátum.

|

Vakka barátunk most biztos nagyon lelkes, hogy kedvenc játékának új része hamarosan érkezik.

Hirdetés

A Tripwire Interactive, akik a játékot készítik azt állítják, úgy élheti majd át a játékos a háborút, mint még soha.

Mindez 2011 augusztus 30-a után lesz lehetséges, ugyanis ez a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad megjelenési napja. A PC Gamer máris kijelentette, hogy a játék "több generációs előrelépés lesz" a második világháborús lövöldék között. Természetesen a dobozos és digitiális verziók egyszerre lesznek elérhetőek az egész világon.  

A játék Punk Buster anti-cheat szoftvert ls PBBANS streaming ban támogatást is tartalmaz majd. A készítők remélik, ez egy komoly üzenet a játékosoknak, hogy a Tripwire Interactive nem tűr semmiféle csalást. 

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingradban belső nézetes fedezék, belső nézetes harckocsi-csata, új multiplayer harci módok (multi kampány is lesz, bizony!!!) és még tökéletesebb ballisztika is bekerül. A játék során mindkét oldalon harcolhatunk - a támadó német csapatok tagjaként és az ellentámadó szovjet erők katonájaként is. 




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)