Hirdetés

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - Rising Storm kedvcsináló

|

A Tripwire Interactive hamarosan fellövi a Red Orchestra 2 legelső kiegészítőjét. Videónk is van hozzá!

Hirdetés

A második világháborús játékok időszaka újra felvirágozhat és a hullám előfutárának a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad tekinthető -legalábbis ezt állította minap a Rebellion munkatársa, Steve Hart. Az úriember szerint a temérdek mennyiségű modern színterű FPS már a játékosok könyökén jön ki és újra visszakívánkoznak a második világháború történéseihez.

A Tripwire Interactive olyannyira egyetért Steve Hart gondolataival, hogy gőzerővel készítik a Red Orchestra 2 első expanzióját, a Rising Storm-ot. A kiegészítés megkapta a maga jól megérdemelt előzetesét is, melyben a legendás csendes-óceáni hadszíntér egyik legizgalmasabb partraszállását (Levelek Ivo Dzsimáról) idézhetjük fel. Említésre méltó továbbá a trailer alatt felcsendülő muzsika is, melyet a Hős Alakulat és az Elit Alakulat zenéinek komponálásában részt vevő Ben Holloway szerzett (akinek mellesleg nem kevés köze van a Call of Duty és Medal of Honor sorozatokhoz is).

A Tripwire nem volt hajlandó kitűzni a megjelenés időpontját, de a Rising Storm bétatesztjére bármely bátor katona jelentkezhet, aki nem fél megmutatni, mennyi kurázsi szorult belé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)