Hirdetés

Red Orchestra 2: térképtervezés 35.000 dollárnyi nyereményért

|

Összesen 30.000 dollár nyeremény készpénzben, és 5.000 dollár különböző eszközök formájában. Ezt lehet megnyerni a Mapping Contest 2012 keretein belül. Nosza!

Hirdetés

A Tripwire Interactive elindította a "Counterattack" Custom Map Making Competition-t, melynek összdíjazása 35.000 dollár, a bevezetőben említett felbontásban. Partnerként az Origin PC, az Nvidia, az Intel, valamint a Logitech szállt be a buliba, így a modder közösség számos értékes nyereményre számíthat a dollárokon kívül. Az elsőséget elnyerő személy 10.000 dollárt valamint egy high-end Origin PC laptopot nyer, mely egyedi Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad festéssel van ellátva. A téma nem túl meglepő, II. világháborús térképeket kell tervezni, lehetőleg a keleti fronttal kapcsolatban, ahol a németek és az oroszok feszültek egymásnak.

Maga az esemény két fázisban kerül lebonyolításra, az első augusztus 15-én ér véget, nyereménye 2.500 dollár kápé, valamint Intel CPU/alaplap, míg a további helyezettek szerényebb pénzösszegeket és Nvidia kártyákat kapnak. A fődíj október 15-én kerül átadásra, mely az előbb 10.000 dodó, és a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad fényezésű laptop (EON 17S). A jelentkezési lapokat az egyes határidőkhöz közelítve lehet majd elérni és kitölteni, ezzel a szervezők azt szeretnék elkerülni, hogy ne akkor legyenek feltöltve a művek, amikor elkészülnek, hanem egyszerre, egységesen. Az SDK bárki számára elérhető, aki megvásárolta a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)