Hirdetés

Red Orchestra: Ostfront 41-45' - Steam-en a Mare Nostrum

|

Már Steam-en is elérhető a kiváló Mare Nostrum, az egyik MOD ami a Red Orchestrához készült.

Hirdetés

Azok a szerencsések, akik Steam-en már korábban megvásárolták a Red Orchestra: Ostfront 41-45' játékot, tegnaptól az afrikai hadszínteret feldolgozó kiváló MOD-ot, a Mare Nostrum-ot is a tarsolyukban tudhatják. Persze ennek eddig sem volt semmi akadálya, hiszen MOD ingyenes és a hivatalos oldalról, -vagy ahol rátalál- bárki letölthette. Hogy a MOD felkerült a Valve rendszerébe annak az az előnye, hogy így a folyamatossá válik a javítás és support, ami egy community által -még ha pro programmer is az a community -készített MOD-nál azért valljuk be; elég gyakori. És hogy mit is tartalmaz a Mare Nostrum?

Új észak-afrikai és mediterrán hadszíntér

3 új nemzet, mint az angol, ausztrál és olasz

6 új, a háború korai időszakából származó jármű

4 új anti-tank löveg

a nemzetekkel 8 új, élethű gyalogsági felszerelés érkezett

8 új harcmező, a sivatagtól a városi környezetig. 



Aki esetleg nem ismerné még az alapjátékot sem, annak annyit mindenképp érdemes tudnia, hogy a RO eredetileg egy Unreal 2-es MOD-nak indult, de szerencsére önálló játékként nőtte ki magát, ami nem is olyan régóta, már bolti forgalomban is kapható. A fókuszban a második világháború hiteles szimulációja áll, így szinte kötelező a csapatjáték; a más játékokból hozott rambózás itt fabatkát sem ér. Egy jól bevitt lövés, és mindenki megfekszik. Láblövésnél szinte mozogni sem bírunk, de mindennapos az is, hogy a fegyvert kilövik a kezünkből. A pontozás sem frag-re megy, hanem az elfoglalt objektívák és a csapatjáték után jár a score. A lelkes és szép számú community a könnyű modolhatóságnak hála folyamatosan gyártja az új tartalmakat, így mivel a játék a keleti front eseményeit dolgozza föl, számos magyar vonatkozású map-on is játszhatunk, mint Debrecen, Budapest vagy Arad. A Mare Nostrum és sok más kiváló MOD mellett létezik a román hadszínteret bemutató Carpathian Crosses, vagy a normandiát feldolgozó Darkest Hour: Normandy 1944, csak hogy a legismertebbeket említsem. A tank-szimuláció kimagaslóan jó: mindkét oldal (német-szovjet) gépszörnyeinek hiteles mása, állítható lőtávolság, páncéltörő ill. robbanófejes lövedék, toronyi és fedélzeti géppuska, tankparancsnok és a beosztott közötti kommunikáció, taktikára alkalmas pályák, és még sorolhatnám. Egy maroknyi magyar is hódol e szenvedélynek, akik a www.redorchestra.hu oldalon érhetőek el: napi játék a megbeszélt időpontban, és barátságos, nemzetek közötti WAR-ok. A játék gyengéje, hogy offline játékban a botok idiótaként viselkednek, túl könnyen felakadhatunk a tereptárgyakban, illetve az összetettség miatt az irányítást is meg kell tanulni





:D Az új Mod Steam-en való megjelenését megünnepelvén, a Red Orchestra ezen a hétvégén 4.99$-ért a tiéd lehet.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)