Hirdetés

Red Steel 2 Debut Trailer

|

A Wii egyik első címe volt az előző rész, ám a kivitelezése hagyott némi kivetnivalót maga után. Hamarosan meglátjuk, hogy a fiúk mit alkotnak a pontosabb kontrollerrel.

Hirdetés

A Red Steel a Wii megjelenése után nem sokkal érkezett, s az ötlet remek volt, ám a megvalósítás már kevésbé. A Ubisoftnak nem sikerült kihasználnia a kontroller adta lehetőségeket, és a játék nem reagált elég gyorsan a WiiMote mozgatására, ezzel nehezítve az irányítást, s tönkretéve a játékélményt.

Egy kalap exkluzív screenshot is jár a Red Steel 2 mellé, amiért külön köszönet a játék magyarországi forgalmazójának, az MMO Holdingnak. Red Steel 2 képek megtekinthetők az előbbi linken, vagy oldalt a galériában.

Tavalyelőtt lett bejelentve a Red Steel 2 , mely a 2008-as E3-on bemutatásra került Wii Motion Plus kiegészítőt igyekszik minél jobban kihasználni. A kiegészítő a Wii Sports Resort játékkal együtt érkezik, és miután a Wiimote végére erősítettük, jobban fogja érzékelni mozgásunkat, ezáltal pontosabb kardsuhintásokat érhetünk el a Red Steel 2 -ben is, illetve a Wii Sports Resort vívás részében is.

A készítők fejletteb AI-t, több kardot és lőfegyvert, illetve online módot is igérnek. Megjelenés év végén esedékes, kizárólag Nintendo Wii-re, a Ubisoft kiadásában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)