Hirdetés

Red Steel 2 - Folytatódik a kaszabolás

|

Az Official Nintendo Magazine idei utolsó száma leleplezte a UbiSoft féltve őrzött titkát. Érkezik a Red Steel 2.

Hirdetés

A francia UbiSoft sokáig széfben tárolta azokat a dokumentumokat, melyek a Red Steel második részének létezését bizonyították. Az Official Nintendo Magazine azonban szert tett a paksamétára és idei utolsó számukban leleplezték a Nintendo Wii debütálásakor bemutatkozott akciójáték folytatását.

red_steel_2.jpg

A magazin nem sok mindent árult el. Egyelőre annyit tudni, hogy felpumpolt AI, szebb grafika, sokkal jobb irányítás, rengeteg, az első részből kimaradt fícsőr és online mód kap majd helyet a Red Steel 2-ben. Egyelőre se hivatalos, se scannelt képünk nincs, így csak azt a rövid cikket tudjuk megmutatni, mely bizonyítja a játék készültét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)