Hirdetés

Red Steel 2 - Hero speed art trailer

|

Egy vagány Red Steel 2 artwork születésének vagyunk szemtanúi, egy ügyes Ubisoft grafikusnak hála

Hirdetés

Bár a Wii-ről legtöbben azt gondolják, hogy a könnyedebb hangvételű casual játékokon kívül szinte nem is jelenik meg rá gáma, azért ha nyitott szemmel jár-kel az ember, könnyen találhat magának véresebb alkotásokat. Példának okáért ilyen a MadWorld, a Dead Space: Extraction és most a Red Steel 2.

Az Ubisoft párizsi divíziójának gyöngyszeme azt a receptet követni, mint anno az első rész: FPS nézetben MotionPlus kontollerünkkel lövöldözünk, illetve hadonászva kardozunk, ám a Red Steel 2-ben a távol-keleti helyszínt a száraz, sivatagos vadnyugati környezet váltja. Hősünk amolyan csendes bosszúálló, s mint minden ilyennek, neki is kijár az előnyös ábrázolásmód. A Red Steel 2 hero speed art trailerben azt követjük nyomon gyorsított felvételben, hogy egy üres rajzlapon hogyan születik meg főhősünk vagány artwork-je. Nézzétek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)