Hirdetés

Red Steel 2 - Kizárólag MotionPlus támogatás

|

Kizárólag MotionPlus kiegészítővel lesz működtethető az idei esztendő végén megjelenő Red Steel 2.

Hirdetés

A karácsonyi játékhullámban megjelenő kaszabolós-lövöldözős Red Steel 2 fejlesztői veszélyes vizekre eveztek, ugyanis játékuk kizárólag a jövő hónapban debütáló Wii MotionPlus kiegészítőt támogatja. Bemutatkozó epizódjában hatalmas problémát jelentett a WiiMote mozgásérzékelőjének gyengélkedése, nem reagált időben a játékosok mozdulataira, ezzel pedig ellehetetlenítette a Red Steel irányítását és játékmenetét.

A Nintendo MotionPlus kiegészítője a felhasználó mozgásának, aktuális pozíciójának minden apró részletét képes lekövetni, ezzel precíz és intenzív játékélményt biztosítva. A kreatív feladatokért felelős Jason Vandenberghe elmondta, fogalmuk sincsen a hamarosan megjelenő MotionPlus vásárlói támogatottságáról és elfogadottságáról, azonban semmilyen esetben sem szeretnének visszatérni a Red Steel 2 játékmechanizmusát szétromboló WiiMote-hoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)