Hirdetés

Rég nem volt ennyire népszerű a Sea of Thieves, mint most

|

A Rare statisztikái alapján újfent népesek a virtuális tengereik.

Hirdetés

Bár még mindig szerepel az eladási toplistákon a Rare nyílt világú kalózos játéka és dicséretre méltó a játékosbázisa, azonban sokan joggal feltételezték azt, hogy a Sea of Thieves már túl van a zenitjén, és a fejlesztőcsapat többek között egy Battle Pass segítségével szeretné nyílt vízen tartani a játékosokat. A legújabb adatok alapján azonban nincs szükség semmiféle fondorlatra, a kalandvágyók maguktól is visszatalálnak a játékhoz.  

Hirdetés

A stúdió örömmel jelentette, hogy közel három évvel a Sea of Thieves megjelenése után rekordot döntött a játék, ugyanis 2021 januárja volt az eddigi legütősebb hónapjuk az aktív felhasználók számát tekintve. A játék executive producere, Joe Neate egy videóban dicsekedett el a kimagasló teljesítménnyel, és azt is elárulta, hogy a Sea of Thieves nemrég az egyidejűleg online lévő játékosok esetében is nagyot ment, a kezdeti időszak óta nem mértek ilyen magas számot. 

Neate kijelentette, hogy 2021 lesz a Sea of Thieves eddigi legdurvább éve, hiszen a folyamatosan új tartalmakat hozó Seasons csak a kezdet, számos újdonságra számíthatunk még. Mi sem bizonyítja jobban a Rare elhivatottságát, hogy növelték a csapatlétszámot, a cégnél jelenleg minden korábbinál több fejlesztő dolgozik a játék bővítésén (és külsős partnerek is besegítenek).

A Sea of Thieves  legújabb frissítése már elérhető, amely számos apró, de hasznos javítást és bővítést hozott magával, mint a mono/sztereó kiválasztása, vagy éppen a Steam keretrendszeréhez való zökkenőmentesebb csatlakozás (barátok meghívása és csatlakozás hozzájuk). Egyébként korábbi cikkünkben mi is felsorakoztattuk a Rare címét azon a listán, amiben azokkal a játékokkal foglalkoztunk, amiket újra érdemes elővenni. Lehet, hogy Paca látnok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)