Hirdetés

'Reggelt...

|

Szép napot mindenkinek! Nos, egy elég "hírtermékeny" kedd után, csak reménykedni tudok abban, hogy a mai napot sem hanyagolják el a játék fejlesztők. Miután befejeztem a tegnapi hírezést, azon kondolkodtam el, hogy most vajon min dolgozhat a Digital Reality csapata. Hiszen mindkét, eddig bejelentett alkotásuk már elkészült, és biztos vagyok benne, hogy rengeteg új ötletük van. Ha ezen ötletekből csak kettőt kezdtek el, elképzelhető, hogy már van játszható változatuk is legújabb gyöngyszeműkből... persze ez csak találgatás, de szerintem nem vagyok oly távol a valóságtól. Nah mindegy, idővel úgyis megtudjuk :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)