Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdv mindenkinek ezen a hűvös reggelen... izé délelőttön. Kicsikét nehéskesen keltem fel az ágyikómból ma, bár szerintem nem csak én vagyok így ezzel. De mostanra végre sikerült eltűntetnem minden álommanót, és végre látom is, hogy mit csinálok :) Mai első ténykedésem újfent hírek kutatása volt, és örömmel jelenthetem, hogy az expedíció sikeres volt. Lássuk mikre is leltem vala'

Két rendőr beszélget: - Mondd haver, honnan van ilyen szép házad és autód? - Lottózom és közben egy lóherét dörzsölök a kezemben. - Ezt én is kipróbálom! Másnap találkoznak: - Hát nem vált be a terved! Az a hülye állat megrúgott!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)