Hirdetés

'Reggelt...

|

Szép nap ez a mai, de még a tegnapi milyen szép volt! Rengeteg büntető videó érkezett, egy nagyadag szintén durva képpel. Aki lemaradt valamiről, annak érdemes visszanéznie, hogy mikről is hadoválok itt össze-vissza. Nemsokás megint elkezdődik a hírözön, ám addig is itt az elmaradhatatlan vicc:

Egy vasúti kupéban utazik egy anya a nagylányával, egy katonatiszt és egy kiskatona. Az alagútba beérve elcsattan egy pofon. Mire gondol az anya: "Milyen tisztességes lányom van!" Mire gondol a nagylány: "Milyen attraktív még az anyám!" Mire gondol a tiszt: "Ez a kiskatona szemtelenkedik és én kapom a pofont!" Mire gondol a kiskatona: "A következő alagútban megint behúzok neki egyet!"

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)