Hirdetés

'Reggelt...

|

Szép napokat mindenkinek. Nos, időközben végetért az idei E3-as játékkiállítás, és én bizonyos szempontból csalódott vagyok. Ahhoz képest, hogy milyen jól indult az első nap, egy csomó játékról csak info szinten hallhattunk, nem jöttek róla képek vagy bármi más. Ilyen a Max Payne 2, a Hitman 3, a Duke Nukem Forever és még sorolhatnám. Azértvoltak érdekességek, és azt kell mondjam, hogy a Doom III és a Half-Life 2 egyértelműen egyeduralomra tör. Azért biztos vagyok abban, hogy ma is lesznek érdekességek, úgyhogy vágjunk bele... előbb persze a vicc :) Skót iskolában: - Hogyha beledobnám ezt a pénzt a savba, feloldódna? - Nem. - Helyes. Miért nem? - Mert ha feloldódna, nem dobná bele a tanár úr.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)