Hirdetés

'Reggelt...

|

Szép jó reggelt mindenkinek! Ismét egy szép napra ébredtünk. Tudom, hogy most hivatalosan nem reggel van, de én most ébredtem fel (a többi "rendes" emberrel együtt), szóval nem kell leszúrni, hogy nem ismerem a napszakokat, és ráadásul túl hosszú mondatot írtam ebbe a hírbe. Nemsoká megérkezik az a kevéske hír ami akadt (hiszen vasárnap mindig kevés a hír), addig is itt a jól kiérdemelt vicc:

- Drágám, mondjál nekem valami szépet! - kéri a feleség a férjétől. - Olyanok a fogaid, mint a csillagok... - Jaj, édesem, ennél szebb bókot életemben nem hallottam. Folytasd! - ...sárgák és messze vannak egymástól.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)