Hirdetés

'Reggelt...

|

Szép reggelit mindenkinek. Nos, magazinunk tegnapi megjelenésével kicsit felgyorsultak a táborra való jelentkezések. Azért szólok, hogy nyugodtan lehet még jelentkezni, mert annak ellenére, hogy elég szép számban jönnétek, még távolról sem mindenki fizette be az utat. Ha pedig valaki a jelentkezéstől számított - hááát, nem tudom pontosan de kb. 1 hétig (Samu tudja a pontos adatokat :) nem tudja befizetni, annak a jelentkezésének a helyére új emberkéknek adunk lehetőséget. Szóval nyugodtan jelentkezzetek, megéri. Király móka lesz :) Nade most vágjunk bele a mai napba...

Az apa várakozik a kórházban, gyermeke született. Jön ki az orvos a műtőből mire az apa rögtön megrohamozza: - Doktor úr,doktor úr mondjon már valamit, fiú lett vagy lány? - Miért, hát nem abortusz volt?!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)