Hirdetés

'Reggelt...

|

Víg napot polgár! Örömteli ébredés volt ez a mai is. Alig néhány perces netezgetés után, igencsak szemrevaló matériára bukkantam, melyeket nem szabad kihagyni. Igazából most nem is nagyon tudok mit mondani nektek, hiszen még alig látok ki a fejemből :) De azért mégis mondok egy apróságot: a táborra még mindig lehet jelentkezni, mert ugyan elég sokan érdeklődtök, talán még többek azért nem töltik ki a papírkát, mert már szerintük nincs hely. Nos, csak annyit, hogy egy valamirevaló GameStar olvasónak mindig lesz helye táborunkban :) Szóval hajrá!

- Mi a különbség férfiak és nők között? - A nő egyetlen férfit akar, aki teljesíti összes kívánságát. A férfi az összes nőt akarja, akik teljesítik egyetlen kívánságát...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)