Hirdetés

'Reggelt...

|

Ismételten üdvözlök mindekit ezen a kicsit lassacskán induló szombat reggelen. Érdekes, hogy már másfél napja nem scannelték be valamelyik magazin oldalait, némi Max Payne 2 manna reményében... lehet, hogy a helyzet ma megváltozik? Nos, reménykedjünk benne :) Ja, majdnem elfelejtettem. Csak szólni szerettem volna, hogy még hétfő éjfélig lehet jelentkezni a táborra, úgyhogy, ha még nem vagy biztos a dolgodban, gyorsan dönts. Sajnos elég sokan azért nem tudtok eljönni, mert egyéb elfoglaltságotok lesz a megadott időben. De hivatalosan is megerősített értesüléseim szerint baromi jó lesz most, és mint ilyen, biztos megismétlődik majd :)

Banki ügyfélszolgálat: - Jó napot, meg tudná mondani durván mennyi van a számlámon? - Tízezer, cseszd meg!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)