Hirdetés

'Reggelt...

|

Szép reggelit... hmmm, vagy éjjelt? Kinek mit... :D Gondoltam hírezek kicsit, mert most éppen ahhoz van kedvem. Bármilyen meglepő, de még most is található néhány érdekesség :) A hírek mellett egyébként annyit még elárulok, hogy hamarosan kicsit átalakul az oldal :) Most persze nem arra kell gondolni, hogy egy komplett új oldalunk lesz, csak korszerűsítünk, optimalizálunk, meg rengeteg új, igen hasznos funkciót is beépítünk! Remélem hamar véghez tudjuk vinni a tervet, és akkor már kicsit ti is jobban beleszólhattok az oldal életébe :) Majd meglátjátok miképpen :D

Sorozáson: - Mondja a nevét, kérem! - Céjna Géza - mondja halkan és szerényen a kérdezett. - Mondja mérgesebben! - kiált rá a sorozó parancsnok. - Céjna Géza, ilgum bulgum!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)