Hirdetés

'Reggelt!

|

Száz forintnak ötven a fele, hej! Ma újabb részt láthatnak "Mi lesz veled, Half-Life 2?" című szappanoperánkból. A következő rész tartalmából: Egyes pletykák szerint csatolni fogják a játékot egy bizonyos gyártó bizonyos termékéhez, részletek a reklám után! Amúgy mindenkinek nagyon szép reggelt meg napot, hívjátok a lányt, meg a papot! :D

Két lány elmegy a dizsibe, az egyiküket felkéri egy jóképű fiatalember. Tánc közben a lány megkérdezi a fiút: - Olyan sápadt vagy. Miért nem mész gyakrabban a napra? - Most szabadultam a börtönből. - És miért kerültél be? - Megfojtottam a feleségemet, levágtam a fejét és bedobtam egy folyóba. Tánc után a lány visszatér a barátnőjéhez, és ezt súgja neki: - Képzeld, nőtlen! Thx to oscarjames!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)