Hirdetés

'Reggelt...

|

Jó reggelt! Annak reményében keltem fel, hogy aki korán kel aranyat lel. Sajnos eddig még nem találkoztam egy grammal sem ebből a nemesfémből. De legalább van 1-2 hírecske, melyek közül az egyiket fellelve majd megszakadt a szívem. És hogy melyik volt az, azt majd meglátjátok, és nektek is "fájni" fog a dolog. No, de ne szomorkodjunk, keressetek nekem aranyat, addig én hírezek...Majdnem elfelejtettem, egy kis útravaló a kereséshez:

A medve részegen elfekszik az erdőben. Arra megy a nyuszika. Most leverem a medvén minden fájdalmamat - gondolja - és kegyetlenül elveri. A medve másnap magához tér és érzi, hogy elverte valaki. Elmegy a rendőrségre és jelenti az esetet. A rendőr összehívja az állatokat, és megkérdezi ki verte meg a medvét. Természetesen mindenki lapít. Így hát megkérdezi a medvét, hogy nem emlékszik-e valamire. A medve gondolkodik egy darabig majd így szól: - Hát, csak arra emlékszem, hogy aki megvert annak valami karok vagy csáp volt a fején. A nyuszi tele torokból elkezd üvöltözni a hátsó sorból: - Csiga, csiga szorul a hurok!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)