Hirdetés

'Reggelt...

|

Szép jó reggelt mindeknek! Nagy nap ez a mai, hiszen ma van a Magyar Állam alapításának 1003. évfordulója. Mindenki menjen tüzes játékot nézni majd este. Más: amint láthattátok tegnap kikerült a GC cucc a hírek felé (igaz, hogy ott a ECTS is, de az még nem él). Mindkét kiállításról igyekszünk a legfrissebb híreket szállítani. Valószínűleg lesz élő tudósítási is a Games Convention-ről, hiszen ZeroCool már Lipcsében van. Ha sikerül kellően gyors net elé keverednie, akkor néhány lájv picsörrel is találkozhattok. Mindez ugyebár holnaptól érvényes, addig is itt a vicc (meg persze nemsoká egy nagyadag hír):

Boldog mosollyal lép ki az ifjú pár a házasságkötő teremből. A sugárzóan boldog, ifjú férjet félrehívja egy férfi: - Mondja, uram, van a kedves feleségéről aktfotója? - Dehogyis van! - És mondja: akar néhányat?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)