Hirdetés

Reggelt!

|

Szép nap elé nézünk! A tegnapi se volt semmi, de ha lehet, a mai még jobb lesz! :) Javában zajlik a Games Convention Lipcsében - ZeroCool és Gyu onnan fog ma is jelentkezni, hacsak a technika ördöge közbe nem szól, de majd nem hagyjuk szóhoz jutni. Persze emellet várhatóan lesznek "sztenderd" híreink is, az egyiknek biztos oscarjames is örülni fog! De most jöjjön, aminek jönnie kell:

Mórickát megkérdezik az iskolában: - Megcsináltad a házi feladatod? - Igen, haljon meg az anyám, ha nem! Hát mire hazamegy, látja hogy az anyja holtan fekszik. Másnap a tanárnő ismét megkérdi: - Megcsináltad a házi feladatodat? - Igen, haljon meg a nővérem, ha nem. Hazamegy, látja hogy a nővére holtan fekszik. Harmadnap megint: - Megcsináltad a házi feladatot? - Haljon meg az apám, ha nem! Félve megy haza Móricka, de megnyugszik, látva az apját két bőrönddel. Kérdezi Moricka: - Hová mész, apu? - Hát fiam, nem bírom tovább, tegnapelőtt édesanyád, tegnap a nővéred, ma pedig a szomszéd... félő, nemsokára rám is sor kerül!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)