Hirdetés

'Reggelt...

|

Sötét reggelt! Gyerekek a pakkotokba tegyetek reggelit, ivólevelet, meg zseblámpát ha kimentek mert nem láttok majd semmit... Én a mai reggelemet egy élő horrorfilmmel indítottam, miután láttam, hogy egy olyan személy néz vissza a tükörből akinek folyik az orra vére :D Szerencsére a "Vészhelyzet" orvosoainak segítségével 12 órás műtét után magamhoz tértem, hogy hírezhessek nektek! :)

A feleség három férfival van együtt. Hallja, hogy a férj hazajön. Gyorsan az egyik férfit bedugja a tévészobába, a másikat a fürdőszobába, a harmadikat a szekrénybe. Jön a férj, benéz a tévészobába és megkérdezi: - Ki maga? - Tévészerelő vagyok. Benéz a fürdőszobába és kérdezi: - Ki maga? - Én a vízvezetékszerelő vagyok! Benéz a szekrénybe, és elcsodálkozik, erre a férfi: - Mi van, nem láttál még molylepkét?!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)