Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdvözlet földlakók! Mi a helyzet? :) Már elég régen hallottunk a Half-Life 2-ről nem? Kár, pedig már nagyon vártam a legújabb találgatásokat és fordulatokat... (igaz, hogy időközben három újabb megjelenési dátum is befutott, de azokról már nem is szóltam). Engem mostmár az is nagyon érdekelne, hogy mi a helyzet régi nagy reménysugarammal, a Duke Nukem Foreverrel. Vagy ti már kezditek elfelejteni? Ejnye... :D Na kezdjünk bele a mai napocskába...

Két férfi beszélget: - Nekem nagyon nehéz gyermekkorom volt. Öten voltunk testvérek, és én voltam a legkisebb. Szegények voltunk, mindig azt a holmit kellett hordanom, amit az idősebbek kinőttek. - Azért ez nem ritkaság, ilyen sok családban van! - mondja valaki. - Persze. Csakhogy nálunk én voltam egyedül fiú.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)