Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdvözlet eme hideg reggelen! Tartsátok a gépet magatoknál bekapcsolva, azért is mert jönnek a hírek egész nap, valamint mert kifelé is érkezik némi meleg. :D Nézzük egyből, nem szavalok regényt. :)

Egy nő elviszi a férjét az orvoshoz. A vizsgálat után az orvos négyszemközt közli vele, hogy a pontos diagnózist csak pár hét múlva fogja tudni megmondani, de az már biztos, hogy a férfinak vagy AIDS-e, vagy Alzheimer kórja van. A nő elkezd sopánkodni, hogy: -De doktor úr! Nem lehetne mégis valahogy megállapítani, melyik a kettő közül? -Hát - mondja az orvos - én azt tanácsolnám, hogy most ahogy viszi haza, tegye ki a kocsiból 10 kilométerre a lakásuktól, és ha hazatalál, ne feküdjön le vele.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)