Hirdetés

'Reggelt...

|

Békés december 1-jét mindenkinek! Nagyon közeledik már ez a Karácsony, nemde? :) Remélem sok-sok szép ajándékkal lepitek meg egymást itt a fórumokon és kommentekben, ha máshogy nem is, legalább virtuálisan :D Nos, szívesen belekezdenék a mai hírözönbe, de hétfő lévén igencsak szegényes tartalom kering a neten. Azért mindent megteszünk, hogy ma is megtudjatok minden lehetséges infót :) Előszöris itt egy vicc:

Megy az agresszív kismalac az erdőben, találkozik a jótündérrel. - Kismalac, jó kedvem van, teljesítem két kívánságod! - De jótünder, te nem három kívánságot szoktál teljesíteni? - De! - Nem lehetne nekem is három kivánságom? - De! Mi a második?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)