Hirdetés

'Reggelt...

|

Kellemes jó reggelt! Gondolom sokatok már fent van, és néhányan biztosan el is kezdtek már készülődni a Nyílt Napra, főleg azok akik messze laknak a Mom Parktól. Szerintem rengeteg ember érezheti majd úgy, hogy ismét karácsony van, hiszen ajándék van dögivel. Mit is mondhatnék még? Mindenki jöjjön el akinek csak módjában áll! Természetesen hírek ma is lesznek, úgyhogy továbbra is érdemes velünk maradni.

A székely család fát szállít egy szekéren. Felborul a kocsi és maga alá temet mindenkit a fa. Kis idő múlva kimászik az apa és rágyújt. Egy óra múlva előmászik a gyerek is és szintén rágyújt. Két óra múlva megszólal a gyerek: - Idesapám, anyámat nem szedjük ki a fa alól? Mire az öreg: - Minek? Úgyse dohányzik.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)