Hirdetés

'Reggelt...

|

Az Ubi Soft igazmondásának köszönhetően tegnap megkaptuk a Far Cry demóját. Aki eddig nem merte leszedni, nyugodtan kezdje meg, mert nem fog csalódni :). Ellenben az az egy biztos, a gépünket jól megdolgoztatja. Reméljük, hogy például a Heroes V-nél is ilyen pontosan csinálnak majd mindent. Azt pedig csak méginkább, hogy más kiadó, fejlesztő párosokra is ez a stílus lesz jellemző.

Az Aberdeen-Glasgow vonalon a kalauz lefülel egy jegy nélkül utazó skótot. Hosszas vita után a kalauz azt mondja a potyautasnak: - Jó, én befejeztem! Ha nem fizet, kihajítom a bőröndjét a vonatablakon. - Maga vadállat! - hördül fel a skót -, megölné a fiamat, aki már amúgyis elgémberedett odabent?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)