Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdv vándorok! Érdekes, hogy mostanság ismét kezd kicsit elcsendesendi a játékos világ. Nem özönlenek a napi hírek oly mértékben, mint az elvárható lenne. Hogy miért is van ez, nem lehet tudni. Biztosan nem az E3 miatt, hiszen az még igencsak odébb van. Mindegy, valami csak lesz ma is. A számláló hamarosan eléri a nullát. Talán már nem árulok el nagy dolgot azzal, hogy holnap, kora délután lesz ez a pillanat. Ekkor az oldal, remélhetőleg rövid ideig leáll majd, de igyekszünk minél gyorsabb tisztogatást végezni :) Sokan azt híresztelik, hogy teljesen új design lesz, és ez mennyire jó. Nos, ez részben igaz is - bár alapból csak egy felújításon esett át az oldal. De lesz egy kis trükk, a poént pedig nem szeretném most lelőni :) Most pedig vágjunk bele a mai napba!

- Mi a különbség a pedofil és a pedagógus között? - A pedofil szereti a gyerekeket.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)