Hirdetés

'Reggelt...

|

Kellemes reggelt mindenkinek! A mai napot úgy kezdjük majd, hogy lesz egy mindenki számára csak kellemes emlékeket felidéző dologgal kapcsolatos hír, mely igaznak néz ki. Aztán tudjátok, reggel nem ildomos alkoholt fogyasztani, így maradjatok csak a víznél :) Addig is, míg mindenki eléri az üzemi hőfokot:

Két indián áll a folyó partján. Az idősebb az ég felé fordul, kitárja karjait és azt mondja: - Uff! A fiatal beugrik a vízbe, átúszik és vissza. Kis idő múlva megint megszólal az idősebb: - Uff! A fiatal nem teketóriázik, beugrik, átúszik és vissza. Hanem most már nagyon kivan és liheg, amikor az idősebb megint megszólal: - Uff! Mire a fiatalabbik: - Ufftam má eleget, uffá mof má te if!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)