Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdvözlet mindenkinek! A legnagyobb felháborodást, kielégülést valószínűleg a Codemasters váltotta ki tettével az elmúlt 24 órában. Többen jeleztétek nekem, hogy egy fehér képernyő után újraindul a ketyerétek. Egy DirectX 9.0b telepítés ezt megoldja. A Codemasters azt hiszem elérte célját, amiről a múlt vasárnap szót ejtettünk, kivéve egy dolgot az alkotásban. Személy szerint felkeresném a fejlesztő gárdát, vennék nekik repülő/belépő jegyeket és megnézetném velük április 2-ig a március 12-e és 14-e között zajló Corona Mexico Rally-t. Talán akkor nem fűnyíró csücsülne motorként egy Citroen Xsara World Rally Carban...

- Képzeld, mi történt velem tegnap este! Nézem a tévét, amikor csengetnek. Kinézek, hát nem az anyósom álldogál a küszöbön egy táskával a kezében. Megkérdezi: "Ne haragudj, de nem maradhatnék itt egy pár napig?" - És, mit mondtál? - kérdi a cimbora. - Azt, hogy "Dehogynem, maradjon csak nyugodtan ott!" - és becsaptam az ajtót.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)