Hirdetés

'Reggelt...

|

Valószínűleg kicsit sem válik elégedetlenségünkre az a realitással szolgáló tény, hogy közeledünk a szombathoz. Megint csak egy napot kell kibírni, aztán a jövőhéttel kinek mi jön már, a március biztos. A mai reggelen felvázoljuk a vászonra a JoWood 2005-re szóló terveit a lehető legszebb tintánkkal. Amíg megtalálom a festőkészletem, addig is:

Három madár dicsekszik egy fán, a bagoly, a veréb és a szarka. -Van nekem egy tehenem -dicsekszik a bagoly. -Van nekem egy órám -dicsekszik a veréb. A szarka nem szól semmit. Másnap: Ellopták a tehenem! Ellopták az orám! Megszólal a szarka: -Úristen, már 6 óra, mennem kell fejni!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)