Hirdetés

'Reggelt...

|

Fémséges reggelt kívánnék, ha fémkedvelő lennék... Már, hogyha van ilyen :) Így legyen inkább sz-szel. Odakint fölöttébb jó idő tátong ránk, innentől már csak az lehet a kérdés, nyáron 50 vagy 60 fok lesz? :) A ma reggeli kacagtató szósorozatunkat G-San kolléga fülelte le a határnál. Begyűjtés után úgy döntött, megosztja veletek:

Három elnök, a magyar, a bulgár és a román, készülõdnek az EU-ba. Az interjú elõtt figyelmeztetik õket, hogy a "green", "pink" és "yellow" szavakkal kell mondatot alkossanak. Elsõ a bulgár elnök: - I wake up in the morning. I see the yellow sun. I see the green grass and I think to myself: I hope it will be a pink day. Második Mádl: - I wake up in the morning, I eat a yellow banana, a green pepper and in the evening I watch the pink panther on TV. Majd Ion Iliescu: - I wake up in ze morning, I hear ze "green...green...", pink up the phone and I say... "Yellow?"

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)