Hirdetés

'Reggelt...

|

Békés reggelit kívánok mindenkinek. Nos, bizonyára tudjátok, hogy már csak alig néhány nap választ el minket az E3-tól. Jövő héten szerdán, megkezdődik a három napos őrület, melyet természetesen mi is nyomon követünk majd. Berkenye, G-San, Mady és Mantis mesterek igyekezne majd mindenről hírt adni, szóval nem maradhattok infó nélkül :) Jó szokásunkhoz híven idén is elkészítettük a shown bemutatásra kerülő játékok listáját, melyet folyamatosan frissíteni fogunk a show alatt és utána is. Ezt még a hétvégén beélesítjük, és megleshetitek az igencsak ígéretes felhozatalt! De ne ugorjunk ennyire előre, éljünk a mának :)

- Anyu, lemegyek a parkba hallgatni a fülemülét. Olyan szép... - Jó kicsim, de a táskát, amit az ajtó elé készítettél, hagyd itthon! A fülemülék se nem isznak, se nem dohányoznak.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)