Hirdetés

'Reggelt...

|

ĄBuenos días! Kellemes reggelre ébredhetett mindenki, aki hajnalban pattant ki, de aki most fogja nyiladoztatni csipáit is. Sokan már azon agyalnak, hogy kiköltöznek sátorral és géppel a kertbe, de mostmár ehhez is jó idő van :).

A faluba bevezetik a villanyt, de mert kevés a pénz, társadalmi munkát is kérnek az emberektől. Brigádok alakulnak, s versenyezni kezdenek, ki állít fel több oszlopot. Este az önkormányzati hivatalban megkérdezik az elsőként érkezett brigádtól: - Na, mennyit sikerült? - Hatot. - Szép teljesítmény, gratulálunk. Érkezik a következő csapat. Tőlük is megkérdik: - Hány oszlopot sikerült beásnotok? - Kilencet. - Óriási! Megérkezik a rendőrbrigád. - Hát ti, hány oszlopot ástatok be? - Kettőt. - Csak? A többiek mind nyolc-tízet...! - Haha... De azokból a java kilátszik!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)