Hirdetés

'Reggelt!

|

Eljött újra a hétfő, aminek szerintem sokan nem örülnek :) Sovány vígasz, de mindjárt itt a nyári szünet! A minap már kezdtem örülni, hogy milyen jókat kommenteltetek, tegnap megint "csak" kétszáz alatt sikerült teljesíteni a beköszöntőben. A chatünkön is jókat lehet dumálni, ha a megfelelő alakok (nem) vannak fent, úgyhogy lehet, hogy este találkozunk! Jó reggelt GSO!

A gróf rövidnandrágban sétál a parkban, mikor berepül egy méh a gatyájába, és megcsípi a nemiszervét. Az ordításra odaszalad a szakácsné, és azt tanácsolja, be kell kenni a szúrás helyét tejföllel. A gróf visszavonul kenegetni, mikor rányit a szobalány. Eltátja a száját. - Mi van, nem látott még ilyet? - De... de igen. Csak nem tudtam, hogy így kell megtölteni.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)