Hirdetés

'Reggelt!

|

Ma Kornél és Soma napja van. Állítólag már sokkal jobb időnk lesz mint tegnap volt. Ma rajtol a francia kerékpáros körverseny, a Tour de France mezőnye és ma ünnepli születésnapját Tom Cruise is. Játékhírek terén nincs sok újdonság, de azért találtam ezt-azt. Előbb azonban bekapnék egy pirítóst, rögtön jövök! :)

Az öreg székelynek 100 litert tejelő Riska tehene van, csodájára is jár az ország-világ. Kimegy a bácsihoz a riporter is, érdeklődni: - Bácsika! Hogy lehetséges, hogy az Ön tehene ennyi sok tejet ad? - Áááá, semmiség az egész, minden a kedvességen múlik. - ?? - Minden reggel kimegyek az istálóba és megkérdem a Riskát, hogy "Mi lesz ma vacsorára? Tej vagy marhasült?"

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)