Hirdetés

'Reggelt!

|

Szép jó reggelt mindenkinek! Ulrik napja van, ma ünneplik az amerikaiak nemzeti ünnepüket (függetlenség napja), Magny-Cours-ban ma futják a Forma-1-es versenyautók francia nagydíját és ma van Lisszabonban a Labdarúgó Európa-bajnokság döntője is. Nézzük, milyen évfordulók vannak még: 70 éve ezen a napon hunyt el Marie Curie lengyel fizikus, 77 éves Gina Lollobrigida olasz színésznő, 26 éves Pikali Gerda színésznő, 56 éves Verebes István színész, rendező... A sok napsütés mellett időnként megnövekszik a felhőzet. Lassan megszűnik a hidegfronti hatás. Szóval valójában sok minden van ma, de mégsincs semmi hír, amit kitehetnék.

Pistike idősebb bátyja megkéri az öccseit, hogy menjenek moziba, mert nőt akar felvinni a lakásba. Mozi után kérdik, milyen volt? - Nekem kétszer volt jó, a nőnek meg háromszor. Pár nappal később a középső testvér visz nőt a lakásba: - Képzeljétek, nekem háromszor volt jó, neki ötször. Pár nappal később Pistike akar nőt felvinn a lakásba. - Na, milyen volt? - Fantasztikus. Nekem hatszor volt jó. - És a lánynak? - Ja, ő nem jött el.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)