Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdvözlet! Nos, a nagy okosok aztat jósolják, hogy még 1-2 napig ilyen változékony, félig esős napjaink lesznek, aztán nagyon hamar meg fogjuk utálni a nyarat. Rekord hőmérsékletekről regélnek, ami egyfelől jó, másfelől nem. Szegény kis gépünk is beleizzad majd az időjárásba :) Dehát mit lehet tenni? Hát egyfelől hamarosan kézhezkapjátok legújabb magazinunkat, mely ezúttal is tartogat némi érdekességet. Persze ne olyan nagy dologra számítsatok, mint az E3-as kiadás idején, de azért szerintem többen meglepődtök majd egy picinkét. Most pedig imhol a reggeli vicc, amíg feldolgozzátok, körbenézek kicsit mit lehet hírezni.

A szőke nő egy iskolában, mint pszichológus kap állást. Rögtön az első napon meglát egy fiút, aki nem futkározik a többiekkel, csak áll magában. Odamegy hozzá és megkérdezi: - Jól érzed magad? - Jól. - Akkor miért nem futkározol a többi fiúval? - Mert én vagyok a kapus...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)